Stofvrij schuren en traprenovatie

Stofvrij vloeren schuren:

Deuken, krassen, watervlekken naden, donkere looppaden? Wij maken uw vloer weer als nieuw. Na het schuren kan de vloer verder behandeld worden met lak, olie of wax. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw vloer te kleuren.

Alle machines en apparaten die we gebruiken, beschikken over een stof-afzuigsysteem, zodat we zoveel mogelijk stofvrij kunnen werken. Zowel voor u als voor onszelf is dit van essentieel belang. (het zogenaamde stofvrij schuren)

Polijsten en oliën:

Uw houten vloer polijsten, oliën of opfrissen? U zult versteld staan van het resultaat. En uw vloer kan er weer jaren tegen. Met alleen schuren en opnieuw in de olie zetten ontstaat al een verbluffend effect. Uw houten vloer ligt dan weer als nieuw en ook vaak nog eens tegen een verrassend lage prijs.

Is voor een houten vloer of een houten parketvloer enkel een opfrisbeurt nodig, dan is intensief schuren overbodig, en polijsten vaak voldoende.


Traprenovatie:

Voor het renoveren van trappen bent u bij Van Nellie eveneens aan het juiste adres. Of het nu gaat om het renoveren van een traditionele trap, open of gesloten, met losse tapisstroken, laminaat of lamel prefab, wij zullen u niet teleurstellen.