Van Nellie Houten Vloeren in De Stichtse Courant/Nieuwsblad De Kaap (19)

  • Geplaatst op
  • 0
Van Nellie Houten Vloeren in De Stichtse Courant/Nieuwsblad De Kaap (19)

Vandaag een mooi artikel over Van Nellie Houten vloeren in De Stichtse Courant / Nieuwsblad De Kaap.

Hieronder de tekst van het artikel:

Houten vloeren en onderhoud Van Nellie

"Oude kloffie aan en tussen de mannen"

DRIEBERGEN – Na jaren in de makelaardij gewerkt te hebben koos Nellie Zomerman voor een andere richting. ,,Ik ben een mensen-mens, en wilde iets gaan doen waarmee ik mensen kan adviseren, positief kan sturen en blij kan maken”. Zo startte ze een jaar geleden met Van Nellie, houten vloeren, trap- en vloerrenovatie. Inmiddels is ze actief met diverse landelijke projecten, geeft ze adviezen en levert en legt ze houten vloeren en verzorgt renovaties. Haar motto is: ,,doe het goed of doe het niet”. Daarom wordt er bij Van Nellie uitsluitend gebruik gemaakt van Europees hout.

In de gezellige showroom van Nellie Zomerman is snel duidelijk dat hier kwaliteitsproducten worden geleverd. De prachtige lichteiken vloer in de showroom afgewerkt met een matte lak is er een prachtig voorbeeld van. ,,Het meest wordt op dit moment eiken gebruikt, maar ik kan alle soorten vloeren leveren”, aldus Nellie. Klanten kunnen bij Van Nellie niet alleen rekenen op persoonlijk en deskundig advies, maar ook op een uitstekende begeleiding. ,,Ik ga altijd kijken of alles naar wens loopt, en of er vragen zijn.” Om er zeker van te zijn dat de vloeren deskundig gelegd worden werkt ze samen met een vast team professionele parketteurs.

De wens van Nellie om een eigen zaak te beginnen bestond al langer. Een jaar geleden trok ze de stoute schoenen aan en besloot ze zich te richten op het leveren van kwaliteitsvloeren en onderhoud. ,,Ik heb stage gelopen bij de houtfabriek en bij de parketleggers. Oude kloffie aan en tussen de mannen …”, aldus de sympathieke ondernemer. Inmiddels heeft ze diverse projecten succesvol afgerond en is  ze in het hele land actief. ,,Ik heb o.a. de nieuwe vloeren in het Grandcafé Brand & Van Zanten (voorheen De Reiziger) gelegd,  de bovenzaal geschuurd, gepolijst en geolied. Ook ben ik nu bezig met een visgraat vloer in een monumentaal pand. Een prachtig project.” Kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs is haar uitgangspunt. ,,Ik verkoop geen hout afkomstig uit Azië. De overgangen van luchtvochtigheid met deze producten veroorzaken vaak problemen als loslaten van de toplaag”.

Naast deskundige vloerrenovatie kunnen klanten bij  Nellie ook terecht voor traprenovatie. Daarnaast levert ze fraaie handgemaakte eiken tafels en moderne bijpassende stoeltjes. ,,Vanaf 700 euro, afhankelijk van de maat en de afwerking, kan ik een tafel naar wens leveren.” Nellie houdt van openheid en transparantie. ,,In mijn offertes splits ik alle elementen uit. Zo is precies te zien wat het hout, de plinten en de ondervloer kosten.” Of het nu gaat om een vloer van eiken  duoplanken of een fraaie pvc vloer, schuren en lakken of oliën van een bestaande houten vloer: bij Van Nellie is iedereen welkom voor advies en een prachtige vloer op maat.

Van Nellie, houten vloeren, trap- en vloerrenovatie, Showroom open op afspraak, De Beaufortlaan 30, Driebergen, tel. 06 - 36205593; [email protected]; www.vannellie.nl

Fotobijschrift: Nellie Zomerman in haar fraaie showroom aan de Beaufortlaan.

(Foto en tekst Caro van den Berg, BDU)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.