Restaurant Villa Zuid Oost te Driebergen bestaande visgraatvloer schuren, polijsten en oliën (20)

  • Geplaatst op
  • 0
Restaurant Villa Zuid Oost te Driebergen bestaande visgraatvloer schuren, polijsten en oliën (20)

Wij kregen de opdracht van Restaurant Villa Zuid Oost te Driebergen om de bestaande houten visgraatvloer volledig te schuren, polijsten en te oliën.

In overleg is er voor gekozen om hiermee te starten in de vroege uren van de maandag, dit is de dag waarop zij zijn gesloten. Op zondagavond heeft het personeel alle meubilair uit het restaurant verwijderd waardoor wij maandagochtend vroeg konden gaan starten.

De vloer was tijdens de verbouwing 1x voorzien van een laklaag, maar door het intensieve gebruik van het restaurant was deze laag op de meeste plekken reeds verdwenen en ontstonden er veel loop- en gebruikssporen en zaten op sommige plekken erg donkere/zwarte vlekken.Na een paar uur schuren heeft de vloer al een hele andere uitstraling, de mooie lichte kleur komt weer volledig naar boven. Het grootste gedeelte kan met de machine gedaan worden, maar de randen van de vloer moeten toch echt met de hand gedaan worden, zodat de vloer in het geheel als nieuw wordt. Dit alles hebben we geschuurd door middel van stofvrij schuren.

Tegen het einde van de middag is de vloer goed geschuurd en gepolijst en kan de olie, kleur Naturel, aangebracht worden en heeft de vloer tot de volgende middag de tijd om te drogen en kan op dinsdag rond lunchtijd het restaurant weer ingericht worden om weer helemaal klaar te zijn voor het diner. Het eindresultaat is een plaatje. De vloer is weer volledig als nieuw! Om er voor te zorgen dat de vloer ook als nieuw blijft hebben alle stoelen nieuwe viltglijders aan de onderzijde gekregen zodat ze geen krassen/strepen op de vloer achter kunnen laten.Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.